AYDIN / İNCİRLİOVA - Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu

Ekm

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Gülfidan KAÇAR’ın sorumluluğunda öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı ilçe törenine pankartlar hazırladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gülfidan KAÇAR’ın sorumluluğunda 26 Ekim 2023 Perşembe günü son teneffüste öğrencilerimizin hazırladığı ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ konulu resim sergimizi sunduk. Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Ekm

Her yıl kutlanan Avrupa Kod Haftası’nın (7-22 Ekim) bu yılki teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmiştir. Bu hafta kapsamında okulumuzda bilgisayarsız ve blok tabanlı kodlama etkinlikleriyle öğrencilerimize farkındalık kazandırmaya çalışıldı. Bu etkinlikler ilimiz genelinde tüm okullarla beraber yapılmıştır. Okulumuz etkinliklere katılım sertifikası aldı. Kodlama etkinliğine katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılının okul aile birliği toplantısı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda yapıldı. Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri oylamayla belirlendi. Yapılan oylamada Okul Aile Birliği yönetim kuruluna Hatın GÜVEN, Pınar YANAR, Dudu ARASAN, Merve AKDAĞ ve Huriye İLHAN seçildi. Toplantının divan başkanlığını Mehmet ATEŞ yaptı. Okul-Aile Birliğimiz Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY’a çiçek takdim etti. Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY Okul-Aile Birliğimizin yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Toplantıya katılan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk kermesini 5. ve 6. sınıf velilerimizin katkılarıyla 18 Ekim 2023 Çarşamba günü düzenledik. Kermese katkı sağlayan ve katılan velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

21.10.2023 Cumartesi günü okul aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında İncirliova Gençlik Spor Müdürlüğü’nün güreş etkinlikleri okulumuz öğrencilerinin katılımıyla yapıldı. Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını verdi. Etkinliği düzenleyen İncirliova Gençlik Spor Müdürlüğü ekibine ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk kermesini 7. ve 8. sınıf velilerimizin katkılarıyla 10 Ekim 2023 Salı günü düzenledik. Kermese katkı sağlayan ve katılan velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Rehber öğretmenlerinden Erkan DEĞİRMENCİ 9 Ekim 2023 Pazartesi günü 8.sınıf velilerimize üst öğrenim kurumlarının tanıtımını yaptı. Öğretmenimize ve seminere katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü sorumlu öğretmeni Sümeyye BULUT’un organize ettiği Mevlidi Nebi programı yapıldı. Sorumlu öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

27 Eylül – 1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest’e 28-29 Eylül 2023 tarihlerinde katılım sağladık.

Eyl

15 Eylül 2023 Perşembe günü okulumuzda yapılan hazırbulunuşluk sınavında dereceye giren öğrencilerimiz (Fadimenaz ÖZDEMİR, Elif ÇOBAN ve Dorukhan SEVER) ile 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılan JU JİTSU Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilerimiz (Cansu YILDIRIM ve Nehir BULUT) ödüllerini aldı. Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.

Eyl

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğretmenleri Erkan ÜLKÜ ve Özlem ÖZTÜRK PEKTAŞ sorumluluğunda İlköğretim Haftası programımız yapıldı. Kulüp öğrencilerinden Adalet Eylül YANAR, Mihrimah İLHAN, Aysel Nilda GÜLTEKİN, Bedri Buğra ALTUĞ, Sadık Efe EFEOĞLU ve Cemre KORKMAZ programda görev aldılar. Kulüp öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okul bahçemizde Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Mahir HİZMETÇİ ve Ömür MORİLİPINAR sorumluluğunda kültürfizik hareketleri yaparak derse başlıyoruz.

Eyl

Aydın ili genelinde 7 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu Hazır Bulunuşluk Sınavı okulumuzda 5. salonda sorunsuz bir şekilde uygulandı.