AYDIN / İNCİRLİOVA - Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu

Etiket Sonuçları: LGS

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Ekm

Okulumuz Rehber öğretmenlerinden Erkan DEĞİRMENCİ 9 Ekim 2023 Pazartesi günü 8.sınıf velilerimize üst öğrenim kurumlarının tanıtımını yaptı. Öğretmenimize ve seminere katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Eylül 2023 Perşembe günü okulumuzda yapılan hazırbulunuşluk sınavında dereceye giren öğrencilerimiz (Fadimenaz ÖZDEMİR, Elif ÇOBAN ve Dorukhan SEVER) ile 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılan JU JİTSU Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren öğrencilerimiz (Cansu YILDIRIM ve Nehir BULUT) ödüllerini aldı. Okul Müdürümüz Osman GÜRSOY öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.

Eyl

Aydın ili genelinde 7 Eylül 2023 Perşembe günü yapılan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu Hazır Bulunuşluk Sınavı okulumuzda 5. salonda sorunsuz bir şekilde uygulandı.