AYDIN / İNCİRLİOVA - Cemal Gürbüz Atik Ortaokulu

Etiket Sonuçları: 23nisan

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Gülfidan KAÇAR’ın sorumluluğunda ‘23 Nisan’ temalı sergi düzenledi. Sergimizi okulumuzun zemin ve birinci katında sergilenmektedir. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İncirliova ilçesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni Ahmet Yaşar KOCABIYIK Stadyumu'nda yapıldı. Törene okulumuz olarak katılım sağladık.

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılında okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği düzenlendi. Şenliğe katılım sağlayan öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencimiz Elif ÇOBAN ‘Çocuk Gözüyle 23 Nisan’ konulu şiir yarışmasında ilçe birincisi oldu. Öğrencimiz ödülünü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe töreninde İncirliova Kaymakamı Canan HANÇER BAŞTÜRK’ten aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe töreni hava muhalefetinden dolayı 25 Nisan 2023 Salı günü ilçe stadyumunda yapıldı. İlçe törenine okulumuz olarak katılım sağladık. Törende şiir yarışmasında 1. olup ödül alan öğrencimiz Elif ÇOBAN’ı okul müdürümüz Cemil AYDIN tebrik etti.